Fest i Café Genlyd
Vil du holde fest i Ekkodalen

Ekkodalshuset danner meget gerne rammen for din næste fest eller andre allehånde begivenheder. Med den smukke natur, kildeudspring og klippevægge er scenen sat til konfirmation, dåb, fødselsdag, jubilæum, firmaudflugter eller anden minderig oplevelse. Har du selv ideer eller ønsker til menu, indslag eller lignende så hjælper vi gerne med at føre dem ud i livet. Samtidig kan vi udbygge det med blomsterdekorationer, håndkalligraferede bordkort, hestevognsture, naturoplevelser eller tete-a-tete i vores store gamle have. Mulighederne er mange.

Menuforslag finder du ved at klikke HER, og typisk ligger priserne for treretters menuer mellem kr. 345,- (uden drikkevarer) og fra kr. 545,- pr. couvert alt madønsker og om I ønsker drikkelse (øl, vand og vin) ”ad libitum” indtil desserten serveres.

I caféen er der plads til 45 spisende gæster, men er vejret godt, kan vi også servere på vores syd- og vestvendte terrasser.

Ring og få et uforpligtende tilbud eller skriv os en mail på formularen herunder.

Bemærk venligst:
For bestilling af brunch og andre buffeter: Min. 20 couverter.
Ønsker man lokalet for sig selv kan dette ske ved bestilling af min. 30 couverter.

Bestilles selskab inden for caféens alm. åbningstider (12:00 – 16:00) skal I - med mindre andet aftales - være min. 30 couverter, hvis man ønsker lokalerne for sig selv
Her er du velkommen til at anmode om et tilbud på fest i Ekkodalen. Udfyld felterne og skriv lidt om dine spørgsmål og ønsker.
       

 
 
Vi er lige her
Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Telefon: 56 97 00 60

Ved selskaber holdes særskilt åbent alle dage.
 
 
 
 
 

Restaurant
Kiosk