Selskabsmenuer




Frokost buffet 1
EKKODALSFROKOSTEN

Saltstegte sild med bløde løg, hjemmesyltede rødbeder og bornholmersennep
Karrysild med æg, tomat, løg og kapers
Prinsens sild med note af lakrids, hertil marinerede rødløg
Røget laks og rejer på bund af salat. Hertil creme de bearnaise med dild og sennep
Langtidsstegt nakkefilet med rødkål eller salat
Tartelet med høns i asparges
Lun leverpostej med bacon, champignon. Hertil hjemmesyltede rødbeder
Ostefad et udvalg af husets oste. Hertil druer og Jesper Dams kiks
Brød og smør
 
Kr. 239,- pr. couvert
[ Minimum 30 voksen couverter ]



Frokost buffet 2
CAFÉ GENLYDS KOLDE-BUFFET med special sild

Saltstegte sild med bløde løg. Med hjemmesyltede rødbeder og bornholmersennep
Rødbedesild hertil æg
Persons sild med sherry/tomat lage
Prinsens sild med lakrids hertil marinerede rødløg
Kryddersild med cognac og jordbær
Joan's hjemmelavet dild-sild
Pålægsfad, gammeldags rullepølse, bornholmske spegepølser, skinke, hertil fedt,
hjemmebagt rugbrød, æg, tomat, agurk og løg
Ostefad med et udvalg af husets oste. Hertil hjemmelavet marmelade og druer samt Jesper Dams kiks 
 
Kr. 205,- pr. couvert
[ Minimum 30 voksen couverter ]




Tre-retters menu
Cafe Genlyds velkomsdrink
Forretter
Spinatpandekage med laks og asparges på bund af salat hertil hjemmelavet dressing
Rejesalat med hjemmelavet dressing, asparges og citron
Tarteletter høns i asparges med persilledrys
Seranoskinke med oliventappenade på bund af salat
Hyldest til den koldrøgede laks: lakse tatar, lakserulle og honning glaseret laks
Brød og smør

Hovedretter
Oksefilet med asparges spyd svøbt butterdej. Hertil svampesauce og årstidens grønt
Lammekølle med fennikelsauce, timinan stegt tomat og årstidens grønt
Kalvesteg stegt som vildt. Hertil waldorffsalat og ribsgelé, brun sovs
Langtidsstegt BBQ marineret nakkefilet med krydderkartofler. Hertil hjemmelavet coleslaw, ovnstegte grøntsager og sauce Diable (pebersovs)

Desserter
Husets isdessert. Tre smagsvarianter af husets italienske "Bravissimo" is, med chokolade sovs og flødeskum toppet med bær coulis
K.H.`s chokoladekage, med flødeskum og appelsin drys
Pandekage med Bravissimo is serveret med hjemmelavet bær coulis
Ostetallerken med udvalg af forskellige oste. Hertil whisky marinerede svesker og honningsyltede valnødder samt hjemmelavet syltetøj
Øl, vand og vin ad libitum under middagen indtil desserten

Kr. 549,- pr. couvert
Uden øl, vand, vin og velkomstdrink: Kr. 349,- pr couvert
[ Min. 20 couverter ]





Aften/frokost selskabsbuffet
US. Cuvette
Marineret langtidsstegt nakkefilet
Ovnstegte krydder kartofler
Sauce Bearnaise eller rødvinssauce
Babysalat med bacon tranebær og balsamico glace
Coleslaw
Grøntsagstærte
Hertil brød og smør

Kr. 279,- pr. couvert
[ Minimum 30 voksen couverter ]

Små chokolader kr. 28,- pr. couvert
Småkager kr. 20,- pr. couvert
Kaffe/te 32,- pr. couvert


Natmad
Aspargessuppe med hjemmebagt brød.
Hertil smør.
Kr. 75,- pr. couvert

 

Æggekage med bacon, tomat, agurk og purløg.
Hertil rugbrød og smør.
kr. 79,- pr. couvert

 

Pølsebord.
Hertil fedt, sky, løg, italiensk salat, agurk tomat og hjemmesyltede rødbeder, brød og smør.
Et udvalg med bla Bornholmske spegepølse, gammeldags rullepølse, skinke, lun leverpostej med bacon og champignon.

Kr. 79,- pr. couvert


Priserne angives med forbehold for ændringer.

NB: Ønsker man Ekkodalshuset for sig selv, skal selskabet være på minimum 30 voksen-couverter.
 
 
Vi er lige her
Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Telefon: 56 97 00 60

Ved selskaber holdes særskilt åbent alle dage.
 
 
 
 
 



Ekkodalshuset støtter Danmarks Veteraner
Ekkodalshuset støtter
Danmarks Veteraner
Restaurant
Kiosk