Det sker!
 • Viggo Sommer & His Backhowlers

  Viggo Sommer & His Backhowlers

  d. 28. juni 2017

  Tre gange tidligere har Viggo Sommer gæstet Ekkodalshuset med totalt udsolgte koncerter. 2017 skal ikke være en undtagelse, og vi er derfor stolte af at kunne præsentere den herre ”Nattergal” nu for fjerde gang.
   
  Viggo fylder 60 i år og indleder derfor en fødselsdaws-tourne...

 • BIG FAT SNAKE

  BIG FAT SNAKE

  d. 9. juli 2017 (UDSOLGT)
   
  Det legendariske band gæster Ekkodalen til en intim og semi-akustisk koncert med såvel nyt materiale som alle hittene fra deres enorme bagatalog.

  Det er kvalitet!  Det er post til tiden!
  Det er vuggende hofter og musik med hjertet!
   
  -ses vi..?

 • Peter Belli & Band

  Peter Belli & Band

  d. 13. juli 2017  (UDSOLGT)
   
  ”ULVENs” sidste album og sidste tour er overskriften fra Peter Bellis presse-meddelelse. Og Bornholm er med i tourplanen – nærmere bestemt Ekkodalshusets Cafe Genlyd.
   
  Siden dengang i 60erne, hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums og kørt et ukendt antal...

 • Ivan Pedersen & Trio

  Ivan Pedersen & Trio

  d. 18. juli 2017
   
  Blandt de meget få, der gennem to menneskealdre har holdt skruen i vandet i den danske musikbranche, er der endnu færre, der som Ivan Pedersen kan fejre sit 50 års jubilæum og fremvise en gennem alle årene kontinuerlig fuld kalender, og et generalieblad så musikalsk facetteret og...

 • Sko & Torp

  Sko & Torp

  d. 8. august 2017

  Duoen, der har strukket sig over adskillige årtier, siden de I 1990’erne cementerede deres status som et af landets mest velansete orkestre er netop nu pladeaktuelle med albummet "After Hours” some er deres første album siden ’Heartland’ fra 2010.

 • Erik Grip

  Erik Grip

  d. 10. august 2017

  Erik Grip gæster for fjerde år I træk Ekkodalshuset, hvor han I de forgangne tre år har spillet for total udsolgte huse. Han har simpelthen spillet sig ind I vores hjerter og rygmarv gennem den 51 år lange karriere. Og publikum svigter ham aldrig.

 • Strube & Repete

  Strube & Repete

  d. 20. september 2017

  På tredje år rejser Henrik Strube og Pete Repete videre med deres lille show og spiller på intime scener og spillesteder overalt i landet. Og for tredje år i træk selvfølgelig også på duoens Bornholmskle hjemmebane i Ekkodalshuset.

 • Søren Krogh

  Søren Krogh

  d. 10. november 2017

  Simpelthen en hyggelig aften med masser af sange, nærvær og gode historier. Læg dertil Mortens And og hygge i metermål. 

  Vi gentager succesen fra de to foregående år med udsolgte...

 • Allan Mortensen og Lene Nørrelykke

  Allan Mortensen og Lene Nørrelykke

  d. 15. december 2017

  Allan og Lene vil gennem nogle af deres yndlingsjulesange give et indblik i hvad julen betyder for dem. Repertoiret strækker sig fra sange som 'Oh holy night' og 'Glade Jul' til funky versioner af f.eks. ‘Rudolf med den røde tud’.


 
 
Vi er lige her
Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Telefon: 56 97 00 60

Ved selskaber holdes særskilt åbent alle dage.
 
 
 
 
 

Restaurant
Kiosk