Allan Mortensen og Lene Nørrelykke
- i Ekkodalshuset d. 15. december 2017

Julevarme i Ekkodalshuset

For andet år i træk præsenterer Ekkodalshuset de to sangere Allan Mortensen og Lene Nørrelykke til årets jule-hygge-koncert, 

Allan og Lene vil gennem nogle af deres yndlingsjulesange give et indblik i hvad julen betyder for dem. Repertoiret strækker sig fra sange som 'Oh holy night' og 'Glade Jul' til funky versioner af f.eks. ‘Rudolf med den røde tud’.

Allan Mortensen har været aktiv på den danske musik- og teaterscene i over 35 år. En af de markanteste danske stemmer indenfor R&B og populærmusik. Og med Lene Nørrelykke har Allan en af Danmarks største gospelpersonligheder ved sin side på en aften, hvor de sammen synger julevarmen i hjerterne på publikum.
NB: Ønsker man billet inkl. buffet og gerne vil sidde sammen med nogen, man kender under middagen, kan dette kun lade sig gøre hvis billetterne købes i eet og samme navn, da vores personale ikke kan vide hvem, der kender hinanden når bordplanen laves. 

Dørene åbnes kl. 17:00
Bespisning kl. 18:00
Koncertstart kl. 20:30


Åbner i nyt vindue..
Billetter kan også købes fysisk følgende steder på Bornholm:
• Allinge Gudhjem turist information • Bornholms Velkomstcenter • Bornholm Tours • Expert Radio Tv, Nexø • Svanekegården
 
 
Vi er lige her
Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Telefon: 56 97 00 60

Ved frokostbuffet holdes særskilt åbent alle dage.
 
 
 
 
 Ekkodalshuset støtter Danmarks Veteraner
Ekkodalshuset støtter
Danmarks Veteraner
Restaurant
Kiosk