Allan Mortensen og Lene Nørrelykke
- i Ekkodalshuset d. 7 og 8. december 2018

Julevarme i Ekkodalshuset

For tredje år i træk præsenterer Ekkodalshuset de to sangere Allan Mortensen og Lene Nørrelykke til årets julefrokost og hyggekoncert.

Allan og Lene vil gennem nogle af deres yndlingsjulesange give et indblik i hvad julen betyder for dem. Repertoiret strækker sig fra sange som 'Oh, holy night' og 'Glade Jul' til funky versioner af f.eks. ‘Rudolf med den røde tud’.

Allan Mortensen har været aktiv på den danske musik- og teaterscene i over 40 år. En af de største danske sangstemmer indenfor R&B og populærmusik i nyere dansk musikhistorie. Og med Lene Nørrelykke ved sin side har Allan en af vores største gospelpersonligheder på en aften, hvor de to musikalske venner sammen synger julevarmen i hjerterne på publikum.

Hyggeaftenerne er tænkt som en alternativ julefrokost for venner, familie, kollegaer og mindre virksomheder, og inkluderer en 13-retters ”spis-til-du-segner”-julebuffet: 

Karrysild med løg, kapers, æg og tomat. Saltestegt sild med stegte løg, Bornholmer-sennep, hjemmesyltede rødbeder. ”Perssons sild” der bl.a. involverer appelsiner, tomat og sherry. ”Joan’s pivert-sild”, som rygtes sammen med bl.a. cognac og jordbær! Sylte med sennep og rødbeder. Ristepølse fra Svanekeslagteren. Hertil stuvet spinat, surt og sødt. Langtidsstegt nakkefilet med hjemmelavet rødkål. Lun leverpostej med bacon, champignon og surt. Anderssteg med svesker og julesalat. Tarteletter (ikke de store – bare rolig!) med høns i asparges. Laks og rejser på bund af salat, citron og asparges. Hertil hjemmelavet dressing. Stort udvalgt af husets oste. Hertil Bager Dams kiks og husets hjemmebagte brød. Og selvfølgelig ris a-la mande med krisbærsovs.

Vi laver bordplanerne efter navne og antal på dem, der køber billet. 

Har du selv købt billet og ønsker at sidde sammen med andre, som også selv har købt billet, er dette kun muligt hvis vi får besked herom, og bordsætningerne passer.

Dørene åbner kl. 17:00 - Buffet kl. 18:00 - Show: kl. 20:30

Vi ses

kh/os i dalen


Åbner i nyt vindue..
Billetter kan også købes fysisk følgende steder på Bornholm:
• Bornholms Velkomstcenter / Destination Bornholm (Rønne)
• Kulturbutikken (Rønne)
• Svanekegaarden (Svaneke)
• Expert Nexø Radio Tv (Nexø)
• Turistkontor Aakirkeby (SPAR)
 
 
Vi er lige her
Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Telefon: 56 97 00 60

Ved frokostbuffet holdes særskilt åbent alle dage.
 
 
 
 
 Ekkodalshuset støtter Danmarks Veteraner
Ekkodalshuset støtter
Danmarks Veteraner
Restaurant
Kiosk