[Big Fat Snake]
- i Ekkodalshuset d. 05. august 2018 (UDSOLGT)
For andet år i træk spiller det legendariske slangeband på Resonans-scenen i Ekkodalshusets gamle have. Med sig bringer såvel nyt materiale som hittene fra deres enorme bagkatalog.

Sidste år var der rigtig mange som ikke nåede at få billet. Derfor glæder det os at bandet uden blusel sagde ja til endnu en omgang i Ekkodalen. 
Med mere end 1.263 koncerter, 20 albums og 26 guld, platin og dobbeltplatin plader er slangerne klar til endnu engang at levere kvalitet, post til tiden, vuggende hofter og musik med hjertet

Der er kun 350 billetter til denne semi-intime havefest med Big Fat Snake.
Koncerten er open-air og der er ingen stole.

For gæster med særlige behov, dvs. kørestolsbrugere, patienter m.fl. prøver vi efter evne at imødekomme ved at kontakte os på telefon 56970060. 

Dørene åbner kl. 18:30
Koncertstart 20:00


Åbner i nyt vindue..
Billetter kan også købes fysisk følgende steder på Bornholm:
• Bornholms Velkomstcenter / Destination Bornholm (Rønne)
• Kulturbutikken (Rønne)
• Svaneke Gaarden (Svaneke)
• Expert Nexø Radio Tv (Nexø)


Vedr. bespisning til koncerterne:

Modsat tidligere år ved koncerter har vi ikke koncertmenuer på de aftener hvor der er koncerter. Til gengæld udvider vi vores åbningstider i caféen så der kan bestilles bord senest kl. 17:30. Her kan man blive siddende indtil koncerten starter i haven. Køkkenet lukker ned kl. 18:00 hvorfor sidste bookingtid er kl. 17:30. Dermed kan dagens sidste bestillinger tilgå køkkenet inden kl. 18:00: Der kan bookes borde både indenfor i restauranten (max. 50) samt udenfor på terrasse mod Ekkodalen (der er parasoller, men ikke alle kan sidde under dem, og de pladser kan ikke reserveres).
 


 
 
Vi er lige her
Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Telefon: 56 97 00 60

Ved frokostbuffet holdes særskilt åbent alle dage.
 
 
 
 
 

Ekkodalshuset støtter Danmarks Veteraner
Ekkodalshuset støtter
Danmarks Veteraner
Restaurant
Kiosk