Én Over / Én Under
- i Ekkodalshuset d. 10. maj 2017 (UDSOLGT)

ÉN OVER / ÉN UNDER gæster Ekkodalshusets Cafe Genlyd

Ekkodalshuset har arrangeret en maj-aften I selskab med en af Danmarks bedste vokalgrupper "Én over Én Under”. Det bliver en aften i selskab med tre blændende sangere og en snes fantastiske sange. Forinden serverer vi en koncert-buffet for de max. 45 gæster, som der er plads til. 

Programmet byder bl.a. på et genhør med Sebastians ‘Fuld af nattens Stjerner’ og ‘Hvis du tror du er noget’. Du kan desuden høre et par af C.V. Jørgensens beske genistreger samt en H.C. Andersen tekst i ny fortolkning. Rockikonet over dem alle, John Lennon, har også sneget sig indenfor med klassikerne ‘Woman’ og ‘Imagine’ i fremragende danske oversættelser.

Du kender mange af sangene i forvejen – for de tre medvirkende, Gitte Naur, Ole Rasmus Møller og Peter Smith har valgt de bedste af de bedste, udsat dem for tre stemmer, smukke harmonier, ét styks guitar …. og tre barstole. 

Gitte Naur er sangerinde med stort "S”! Op igennem 80’erne var Gitte Naur en del af indercirklen på den danske rockscene, bl.a. som sangerinde i News, Tøsedrengene og Rugsted-Kreutzfeldt. Senere dannede Gitte sammen med Anne Dorte Michelsen  ‘husmorgruppen’ ”Venter på far”, som med deres satiriske sange tog familien Danmark med storm.

Ole Rasmus Møller har tilført lune og elegance til cabaret-forestillinger og musicals gennem de sidste 30 år. Hans karriere tog for alvor fart, da han sammen med bl.a. Allan Mortensen dannede kvartetten ”Hans Mosters Vovse” sidst i 70erne. Siden har han medvirket i et hav af musicals, som fx Godspell, Hair, Cabaret og My Fair Lady. Ole Rasmus Møller er også initiativtager til ‘Én Over / Én Under’, som han startede i 1984 sammen med Gitte Naur, Iben Plesner og Ivar Lind Greiner.

Endelig er Ole Rasmus Møller en højt værdsat international underviser på Complete Vocal Institute. De seneste  år har sangere og skuespillere over hele Europa haft glæde af hans inspirerende sang- og performance undervisning.

Peter Smith er singer/songwriter af den allerfornemste og mest produktive slags. Siden den grammy-nominerede debut i 1991 "Kærlighedens Disciplin” (Få det Godt Sammen, Alt Jeg Ville Have Sagt) har Peter udgivet fem soloalbums.

Peter co-writer med danske og internationale artister med udgivelser i bl.a. USA og England og medvirker som studiemusiker på utallige danske og udenlandske albums. Peter har turneret med internationale artister som Bryan Ferry, Celine Dion og Jethro Tull m.fl.
NB: Ønsker man billet inkl. buffet og gerne vil sidde sammen med nogen, man kender under middagen, kan dette kun lade sig gøre hvis billetterne købes i eet og samme navn, da vores personale ikke kan vide hvem, der kender hinanden når bordplanen laves. 

Dørene åbnes kl. 17:00
Bespisning kl. 18:00
Koncertstart kl. 20:30

Åbner i nyt vindue..
Billetter kan også købes fysisk følgende steder på Bornholm:
• Allinge Gudhjem turist information • Bornholms Velkomstcenter • Bornholm Tours • Expert Radio Tv, Nexø • Svanekegården
 
 
Vi er lige her
Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Telefon: 56 97 00 60

Ved selskaber holdes særskilt åbent alle dage.
 
 
 
 
 

Restaurant
Kiosk