[Ivan Pedersen]
- i Ekkodalshuset d. 13. august 2018
Blandt de meget få, der gennem to menneskealdre har holdt skruen i vandet i den danske musikbranche, er der endnu færre, der som Ivan Pedersen kan fejre sit 50 års jubilæum og fremvise en gennem alle årene kontinuerlig fuld kalender, og et generalieblad så musikalsk facetteret og karrieremæssigt varieret, som han har kunnet. 

Siden sit 16. leveår år har han fra 1966 spillet landet tyndt med sit Aalborgband McKinleys, - solgt millioner af albums herhjemme og i mere end 35 lande verden over med Laban, og som sanger har han givet ordet "sideman" helt ny mening hos både Poul Krebs og hos Moonjam.

Han har indædt kæmpet sig frem til den respekt, som 1 grammy som årets sanger - og 8 nomineringer (mens kunstner-kollegaerne endnu havde stemmeret) udviser. 

23 år med Backseat har afstedkommet 6 opsigtsvækkende albums, og som solist har Ivan udgivet 3 kritikerroste soloalbums (og nu med ny fjerde solo-CD på vej) 

Solokarrierens danske sange, udgør stadig repertoiret hos Ivans egen trio, der på 15 år modtager stående applaus ved sine nu over 500 koncerter over hele landet. 

OG mon ikke der undervejs hos publikum - som sædvanligt - skal tørres en tåre, smiles nogle smil, og synges med på nogle klassikere, når denne velrenommerede sanger, sangskriver og underholder indtager scenen i Ekkodalshuset, med repertoire fra alle 50 år fremført af dette power-house af en kvartet? 

Vi tror det.

Med sig har Ivan Pedersen sin sædvanlige trio. Men aftenen byder også på en ”speciel guest”, nemlig bornholmske June Beltoft, som gæsteoptræder med Ivan og orkesteret.

Der er i alt 140 billetter, og der er stole til alle i koncertteltet.

Åbner i nyt vindue..
Billetter kan købes på billetlugen.dk samt følgende udslagssteder:
• Bornholms Velkomstcenter / Destination Bornholm (Rønne)
• Turistkontorene i Aakirkeby
• Turistkontorene i Allinge
• Kulturbutikken (Rønne)
• Svaneke Gaarden (Svaneke)
• Expert Nexø Radio Tv (Nexø)


Vedr. bespisning til koncerterne:

Modsat tidligere år ved koncerter har vi ikke koncertmenuer på de aftener hvor der er koncerter. Til gengæld udvider vi vores åbningstider i caféen så der kan bestilles bord senest kl. 17:30. Her kan man blive siddende indtil koncerten starter i haven. Køkkenet lukker ned kl. 18:00 hvorfor sidste bookingtid er kl. 17:30. Dermed kan dagens sidste bestillinger tilgå køkkenet inden kl. 18:00: Der kan bookes borde både indenfor i restauranten (max. 50) samt udenfor på terrasse mod Ekkodalen (der er parasoller, men ikke alle kan sidde under dem, og de pladser kan ikke reserveres).
  
 
Vi er lige her
Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Telefon: 56 97 00 60

Ved frokostbuffet holdes særskilt åbent alle dage.
 
 
 
 
 

Ekkodalshuset støtter Danmarks Veteraner
Ekkodalshuset støtter
Danmarks Veteraner
Restaurant
Kiosk