Julefrokost i Ekkodalshusets Café Genlyd
For fjerde år i træk arrangerer vi i Ekkodalshusets gemakker hele otte julefrokost-aftener på udvalgte fredage og lørdage i november og december.

Og som sædvanlig er der hygge og mad i lange baner, juleøl i hanerne og underholdning med Bjarne Kures vanvittige ”enj-mand-sjow”: ”BORRINGLØGNSKA SÂNGA og BØGNHOLMSKA HESTORJER”. 

Nu med undertitlen ”UALMINLIJA ALMINLIGHEDER TE ALMINDS”.

Hyggeaftenerne er tænkt som en alternativ julefrokost for venner, familie, kollegaer og mindre virksomheder, og inkluderer en 13-retters ”spis-til-du-segner”-julebuffet: 

Karrysild med løg, kapers, æg og tomat. Saltestegt sild med stegte løg, Bornholmer-sennep, hjemmesyltede rødbeder. ”Perssons sild” der bl.a. involverer appelsiner, tomat og sherry. ”Joan’s pivert-sild”, som rygtes sammen med bl.a. cognac og jordbær! Sylte med sennep og rødbeder. Ristepølse fra Svanekeslagteren. Hertil stuvet spinat, surt og sødt. Langtidsstegt nakkefilet med hjemmelavet rødkål. Lun leverpostej med bacon, champignon og surt. Anderssteg med svesker og julesalat. Tarteletter (ikke de store – bare rolig!) med høns i asparges. Laks og rejser på bund af salat, citron og asparges. Hertil hjemmelavet dressing. Stort udvalgt af husets oste. Hertil Bager Dams kiks og husets hjemmebagte brød. Og selvfølgelig ris a-la mande med krisbærsovs.

Vi laver bordplanerne efter navne og antal på dem, der køber billet. 
Har du selv købt billet og ønsker at sidde sammen med andre, som også selv har købt billet, er dette kun muligt hvis vi får besked herom, og bordsætningerne passer.

Dørene åbner kl. 17:00 - Buffet kl. 18:00 - Show: kl. 20:30

Vi ses

kh/os i dalen

Åbner i nyt vindue..
Billetter kan også købes fysisk følgende steder på Bornholm:
• Bornholms Velkomstcenter / Destination Bornholm (Rønne)
• Kulturbutikken (Rønne)
• Svaneke Gaarden (Svaneke)
• Expert Nexø Radio Tv (Nexø)

EKKO-XPRESSEN
 
 
Vi er lige her
Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Telefon: 56 97 00 60

Ved frokostbuffet holdes særskilt åbent alle dage.
 
 
 
 
 

Ekkodalshuset støtter Danmarks Veteraner
Ekkodalshuset støtter
Danmarks Veteraner
Restaurant
Kiosk