[Shu-bi or not Shu-bi]
- i Ekkodalshuset d. 11 august 2018
I slutningen af 2015 mødtes to gamle Shu-bi-dua medlemmer i det gamle øvelokale i Ordrup. Den ene var Bosse Hall Christensen, som i 1973 var med til at grundlægge Shu-bi-dua og som var bandets trommeslager, tekstforfatter og sprællemand på de syv første albums. Den anden var Claus Asmussen, som ikke alene var komponist og producer i de tredive år han var med i orkestret, han var også dets legendariske guitarist. Man kan derfor sige, at de tilsammen tegnede sig for en væsentlig del af Shu-bi-dua’s originale DNA.

Bosse og Claus blev hurtigt enige om, at den danske rockscene savnede et band som på værdig vis kunne løfte arven fra det hedengangne Shu-bi-dua. Et band som kunne formidle den velkendte lyd, den særegne humor og den frække attitude som i de muntre år. Og hvem kunne gøre det bedre end de to? Så da mødet var slut var Shu-bi or not Shu-bi en realitet.

De allierede sig med tre skrappe musikere som er præcis ligeså dedikerede Shu-bi-dua connaisseurs som dem selv, nemlig: Karsten Lagermann (voc), John Sørensen (bas) og Klaus Poulsen (keys).

Og med humor, kærlighed og fandenivoldskhed leverer Shu-bi or not Shu-bi i dag alle de legendariske hits, sammen med en stribe af periodens mere ’hemmelige’ numre. Naturligvis tilsat masser af gags, skæve anekdoter og gakkede shownumre .. helt i den gamle Shu-bi-dua ånd.

Siden debuten i en udsolgt "Cirkusbygningen” i København i foråret 2016, har Shu-bi or not Shu-bi spillet henved 100 koncerter. Overalt hvor bandet spiller skaber de fest og glæde og publikum siger, at en mere autentisk Shu-bi-dua lyd, Shu-bi-dua humor og Shu-bi-dua energi har de ikke oplevet siden de gyldne år.

Shu-bi or not Shu-bi trækker mange mennesker til deres koncerter, og hemmeligheden bag dette er nok den, som de selv siger: "Vi er de eneste Shu-bi der dur!

Vi glæder os til at byde dem velkommen i Ekkodalen

Åbner i nyt vindue..
Billetter kan også købes fysisk følgende steder på Bornholm:
• Bornholms Velkomstcenter / Destination Bornholm (Rønne)
• Kulturbutikken (Rønne)
• Svanekegaarden (Svaneke)
• Expert Nexø Radio Tv (Nexø)
• Turistkontor Aakirkeby (SPAR)


Vedr. bespisning til koncerterne:

Modsat tidligere år ved koncerter har vi ikke koncertmenuer på de aftener hvor der er koncerter. Til gengæld udvider vi vores åbningstider i caféen så der kan bestilles bord senest kl. 17:30. Her kan man blive siddende indtil koncerten starter i haven. Køkkenet lukker ned kl. 18:00 hvorfor sidste bookingtid er kl. 17:30. Dermed kan dagens sidste bestillinger tilgå køkkenet inden kl. 18:00: Der kan bookes borde både indenfor i restauranten (max. 50) samt udenfor på terrasse mod Ekkodalen (der er parasoller, men ikke alle kan sidde under dem, og de pladser kan ikke reserveres).
  
 
Vi er lige her
Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Telefon: 56 97 00 60

Ved frokostbuffet holdes særskilt åbent alle dage.
 
 
 
 
 Ekkodalshuset støtter Danmarks Veteraner
Ekkodalshuset støtter
Danmarks Veteraner
Restaurant
Kiosk