[Én Over / Én Under]
- i Ekkodalshuset d. 19. september 2018

ÉN OVER / ÉN UNDER gæster Ekkodalshusets Cafe Genlyd - efter en total udsolgt koncert sidste år.

Der er derfor ingen vej udenom end at hive trioen herover igen til en sensomeraften I selskab med en af Danmarks bedste vokalgrupper "Én over Én Under”. Forinden serverer vi en som sædvanlig en koncert-buffet for de max. 45 gæster, som der er plads til.

Programmet byder bl.a. på et genhør med Sebastians ‘Fuld af nattens Stjerner’ og ‘Hvis du tror du er noget’. Du kan desuden høre et par af C.V. Jørgensens beske genistreger samt en H.C. Andersen tekst i ny fortolkning.
Rockikonet over dem alle, John Lennon, har også sneget sig indenfor med klassikerne ‘Woman’ og ‘Imagine’ i fremragende danske oversættelser.

Du kender mange af sangene i forvejen – for de tre medvirkende, Gitte Naur, Ole Rasmus Møller og Peter Smith har valgt de bedste af de bedste, udsat dem for tre stemmer, smukke harmonier, ét styks guitar …. og tre barstole.

Og man ved bare det er vokal med stort "V" når trioen meddeler at de ikke optræder med sanganlæg!

Gitte Naur er sangerinde med stort "S”! Op igennem 80’erne var hun en del af indercirklen på den danske rockscene, bl.a. som sangerinde i News, Tøsedrengene og Rugsted-Kreutzfeldt. Senere dannede Gitte sammen med Anne Dorte Michelsen ‘husmorgruppen’ ”Venter på far”, som med deres satiriske sange tog familien Danmark med storm.

Ole Rasmus Møller har tilført lune og elegance til cabaret-forestillinger og musicals gennem de sidste 30 år. Hans karriere tog for alvor fart, da han sammen med bl.a. Allan Mortensen dannede kvartetten ”Hans Mosters Vovse”
sidst i 70erne. Siden har han medvirket i et hav af musicals, som fx Godspell, Hair, Cabaret og My Fair Lady. Ole Rasmus Møller er også initiativtager til ‘Én Over / Én Under’, som han startede i 1984 sammen med Gitte Naur, Iben Plesner og Ivar Lind Greiner.

Peter Smith er singer/songwriter af den allerfornemste og mest produktive slags. Siden den grammy-nominerede debut i 1991 "Kærlighedens Disciplin” (Få det Godt Sammen, Alt Jeg Ville Have Sagt) har Peter udgivet fem soloalbums.

Peter co-writer med danske og internationale artister med udgivelser i bl.a. USA og England og medvirker som studiemusiker på utallige danske og udenlandske albums. Peter har turneret med internationale artister som Bryan Ferry, Celine Dion og Jethro Tull m.fl.

Dørene åbner kl. 17:30
Buffet kl. 18:00
Show: kl. 20:00

Åbner i nyt vindue..
Billetter kan også købes på følgende udslagssteder:
• Bornholms Velkomstcenter / Destination Bornholm (Rønne)
• Turistkontorene i Aakirkeby
• Turistkontorene i Allinge
• Kulturbutikken (Rønne)
• Svaneke Gaarden (Svaneke)
• Expert Nexø Radio Tv (Nexø)


Vedr. bespisning til koncerterne:

Modsat tidligere år ved koncerter har vi ikke koncertmenuer på de aftener hvor der er koncerter. Til gengæld udvider vi vores åbningstider i caféen så der kan bestilles bord senest kl. 17:30. Her kan man blive siddende indtil koncerten starter i haven. Køkkenet lukker ned kl. 18:00 hvorfor sidste bookingtid er kl. 17:30. Dermed kan dagens sidste bestillinger tilgå køkkenet inden kl. 18:00: Der kan bookes borde både indenfor i restauranten (max. 50) samt udenfor på terrasse mod Ekkodalen (der er parasoller, men ikke alle kan sidde under dem, og de pladser kan ikke reserveres).
 

 
 
Vi er lige her
Ekkodalsvejen 5
3720 Aakirkeby
Telefon: 56 97 00 60

Venligst bemærk køkkenet lukker kl. 17:15 når sidste seating er ekspederet
 
 
 
 
 Ekkodalshuset støtter Danmarks Veteraner
Ekkodalshuset støtter
Danmarks Veteraner
Restaurant
Kiosk