Fede Finn & Funny Boys

i Ekkodalshuset

Ekkodalshuset d. 07. august 2021 kl. 19:30

Køb billetten her

Lennart Johannessen kan se tilbage på et liv indenfor showbiz, der har budt på alt fra et nordsjællandsmesterskab i pigtrådsmusik i 1967, en turné med Erhard Jacobsen i 70’erne, til rollen som Super Mario i tv-serien Mario og Luigis Eventyr i 90’erne. Utallige optrædener i forskellige band konstellationer, deltagelse i Melodi Grand Prix i 1984 og 85 med bandet Boulevard og ikke mindst som ophavsmand til bandet Fede Finn & Funny Boyz, som gæster Bornholm og Ekkodalshuset d. 7. august. 

Det bliver en aften med alle hittene hvor vi da selvfølgelig skal mærke ”Kærligheden Brænder” fra 2005. En sang, der stadig hitter. Der er jo nok af hits at tage af. 35 i alt med Fede Finn & Funny Boyz, som alle har ligget på førstepladsen og bl.a. tæller sangene ”Du må godt få lov”, ”Volvo B18-210” og senest ”Jeg sku’aldrig ha’ fortalt jeg var single”.


Der er sat vand over til en festlig aften i Ekkodalshusets gamle have.


Koncerten er OPEN AIR.

Adgang til sceneområdet kl. 18:30 & Show kl. 19:30

Der er unummererede siddepladser til alle.

Ønsker du at bestille bord i a la carten kan det ske via vores online booking fra april 2021.


Billetter kan købes på ticketmaster eller på følgende steder:

  • Bornholms Velkomstcenter (Rønne)
  • Kulturbutikken (Rønne)
  • Svaneke Gaarden (Svaneke)
  • Expert Nexø Radio Tv (Nexø)
  • Turistkontorerne I Allinge og Nexø og Destination Bornholm i Rønne

CoVid-19 og koncerterne

Tak fordi du har købt billetter til én eller flere af vores koncerter i Ekkodalshuset. Uden jer var det hele jo lidt absurd :-)

Vi glæder os ekstra meget i år til at afvikle dem. Mon ikke vi alle er i underskud med musikoplevelser? Artisterne ikke mindst; For mange af dem er det første gang "de er på græs" siden CoViD-19 lagde Danmark ned.

Vi tilstræber normalt at afvikle vores koncerter med al den hygge og stemning vi kan putte i dem. Men det skal også stå klart, af Sundhedsstyrelsens regler for samvær har førsteprioritet. Derfor kommer koncerterne – afhængig af gældende retningslinjer - til at blive afviklet lidt anderledes end sædvanligt. Sådan må det være - og skal det være - når virussen stadig er iblandt os.

Vi tager derfor alle forholdsregler og henstiller venligst publikum til at respektere disse foranstaltninger; Ikke mindst af hensyn til dem, som er udsatte og utrygge. Også de, skulle gerne kunne være med og få en god aften.

Alle koncerter afvikles siddende! Og det kan virke lidt underligt når danseglæden melder sig, men det går altså ikke. For at alle kan komme til at sidde så tæt ved scenen som muligt, har vi besluttet at afvikle dem siddende.

Teltoverdækning, som vi normalt har, er også udelukket. Vi vil dermed komme til at skabe et "indeklima-lignende" miljø, hvilket gør det hele om end endnu mere uhensigtsmæssigt. Så forbered jer inden koncerten. Tjek vejrudsigten og tag evt. et regnslag med (ikke paraplyer).

Når I som gæster tilgår koncertområdet, vil I blive mødt af en del stabs-personel, som er der for at vejlede, anvise og servicere det bedste de kan. Være søde ved dem. De er der for at hjælpe i det lidt forvirrende og uvante koncertmiljø, som de nye regler giver os alle.

Når alt dette er sagt, glæder vi os helt vildt til at byde jer velkommen.

Med venlige hilsner / Os i Ekkodalshuset