Ginman/Blachman/Dahl


 DAGE   TIM   MIN   SEK

Ekkodalshuset d. 09. august 2024 kl. 19:00

Køb billetten her

En af Skandinaviens, og måske endda Europas, mest fremtrædende jazztrioer spiller i Ekkodalshuset d. 09. august. En livekoncert for jazz-elskere, der nok vil sætte et aftryk på Bornholm.

Ginman/Blachman/Dahl er på mange måder en enestående trio på den skandinaviske jazzscene. Bag navnet gemmer der sig tre af landets største musikalske personligheder, Lennart Ginman, bas / Thomas Blachman, trommer / Carsten Dahl, piano. Trioen blev som det første danske jazznavn nogensinde udgivet på det legendariske pladeselskab Verve Records. Glæd jer til en aften med en særdeles velspillende, overraskende, og udtryksfuld jazztrio, der swinger som bare f…….! som var det sidste aften på Jorden.

Som Carsten med sagde med et smil og slet hentydning til Blachman: "Bliver det ikke fedt at høre nogle professionelle musikere i disse X-faktor tider"?

“Det er i sig selv en begivenhed, når de giver en koncert. Det er nemlig stort set altid – i alle fald de gange jeg har haft fornøjelsen af gruppen – en vederkvægende fornøjelse, hvor man oplever tre superskarpe, vanvittigt veloplagte og ekstremt passionerede jazzmusikere med masser af erfaring fortolke legendariske stykker fra jazzens sangbog” - Politiken.


OPEN AIR Koncert - Adgang fra kl. 18.00

Unr. siddepladser til alle. Max 350 billetter i salg.