Jørgen Klubien & Danseorkesteret


 DAGE   TIM   MIN   SEK

Ekkodalshuset d. 30. juli 2024 kl. 19:00

Køb billetten her

Jørgen Klubien er stemmen bag nogle af Danmarks mest elskede hits som ‘Kom tilbage nu’, ‘Regndans’ ”Satellit”, ”Du & Mig”, ”Sidste Skrig” som alle kan synge med på.

I 2024 er det 40 år siden udgivelsen af den evigt aktuelle ”Regndans”. Musikken formår at samle alle som aldrig før og skaber stadig en kæmpemæssig fest på livescenerne.

Hyldestturen fortsætter i 2024, hvor du kan opleve Klubien, som nyder stor respekt som sanger med det fantastiske band som består af: Jørgen Klubien, vokal, Hannibal Gustafsson, Guitar, Johannes Buhl Andresen, Keyboard (også kendt fra The KutiMangoes), multi-instrumentalisten Zacharias Celinder på bas og sang, Jon Grundtvig (eller Simon Wilmar) på trommer og endelig den cubansk fødte solstråle Yohanier Ramon på percussion som på kærligste vis tager de Andersen’ske danserytmer helt ud i danseskoene så solen skinner og du umuligt kan stå stille. Der er herudover lejlighedsvist hhv. blæsere og kor med på touren. Dette tilsammen med de kendte hits giver Klubien & Danseorkestret en unik lyd, med masser af genkendelighed, der appellerer til en bred vifte af koncert og festivalgæster.OPEN AIR Koncert - Adgang fra kl. 18.00

Der er STÅPLADSER til alle. Max 350 billetter i salg.