SÆRLIGE VILKÅR FOR BORDRESERVATION UNDER PANDEMIEN

Bordreservation
Kl. 12:00, 13:45, 15:30, 16:00

 

Nyheder med genlyd

NYHEDSBREV

BOOKING AF BORDE

Pga. den verserende pandemi og sundhedsmyndighedernes restriktioner kan der først bestilles bord i Ekkodalshuset til efter d. 6. april 2021. Bordreservation er åben nu, og kan ske på siden her. 

Da vi endnu ikke kender restriktionerne efter åbning af restauranter, beder vi gæsterne have forståelse for, at kan vi ikke kan tilbyde indendørs seatings endnu. Alle bookinger sker derfor udenfor, hvoraf langt de fleste dog er placeret under 25m2 store parasoller.

Bemærk endvidere, at så længe vi er underlagt restriktioner, bliver restaurantens borde ikke flyttet rundt efter gæsternes grupperinger. Vi tilstræber dog at grupper kommer til at sidde så tæt ved hinanden som muligt.


HVORFOR BOOKING

Ekkodalshuset er blot et lille spisested, beliggende ved en af Danmarks mest besøgte natur-seværdigheder. Derfor er der ofte fra påske til september 4-14 dages ventetid på borde. Det er derfor en god ide at planlægge sit besøg i Ekkodalshuset lidt på forhånd. Det vil hjælpe os og ikke mindst gæsterne til at give den bedste oplevelse. 

Du er velkommen til via onlinebookingen herunder, at afsøge muligheder ved eventuelle aflysninger og åbne borde. Især grupper på to og fire personer, KAN være heldige at ”fiske” borde. Større grupper fra 6+ gæster, kan være sværere.


MANGE BORDE UDENFOR UNDER PARASOLLER

P.g.a. CoViD-19 er der stærk begrænsning på borde indenfor. De fleste borde udendørs på terrassen er under 25m2 store parasoller.


ANNULLERING

Ønsker du at annullere et bord kan du gøre det ved at gå samme vej via hjemmesiden, som da du bookede det. Klik på den blå tekst i bookingvinduet ”Annuller reservation” og indtast dit mobiltelefon nr. 


BORDENE RYKKES IKKE SAMMEN

Venligst bemærk at vores seatingplan ikke tillader gæsterne at flytte eller sammensætte borde. Ej heller selvom gæsterne opfatter sig som én gruppe. Grupper på otte eller flere vil derfor blive sat ved to eller tre borde ved siden af hinanden. Vi beder gæsterne respektere dette.

MEDBRAGT MAD OG BARNEVOGNE

Vi skal venligst vi gøre opmærksom på, at enhver form for medbragt mad og drikkevarer i restauranten ikke tillades. Dette gælder også til børn. Barnevogne kan ikke medbringes i serviceområdet. Er barnet spæd, så tag en lift med som vi kan sætte mellem to stole.