BORDRESERVATION – EN GOD IDé

Bordreservation
Fra Kl. 11:30 - 16:00

 

Nyheder med genlyd

NYHEDSBREV

HVORFOR BOOKING

Ekkodalshuset er blot et lille spisested, beliggende ved en af Danmarks mest besøgte natur-seværdigheder. Derfor er der ofte fra påske til september 4-14 dages ventetid på borde. Det er derfor en god ide at planlægge sit besøg i Ekkodalshuset lidt på forhånd. Det vil hjælpe os og ikke mindst gæsterne til at give den bedste oplevelse. 

Du er velkommen til via onlinebookingen her til venstre at afsøge muligheder ved eventuelle aflysninger og åbne borde. Især grupper på to og fire personer, KAN være heldige at ”fiske” borde. Større grupper fra 6+ gæster, kan være sværere.


ANNULLERING

Ønsker du at annullere en bordbestilling kan du gøre det ved at følge linket på din booking-kvittering. 


DE FLESTE GÆSTER VIL SIDDE UDE

Da vi fra maj til oktober har udsolgt stort set hver dag, kan vi ikke flytte gæsterne indenfor eller udenfor på dagen for besøget. Derfor er det en god ide, at der ved reservation tages stilling til, om man vil sidde inde eller ude. Mega-Parasoller, tæpper, varmelamper og læ i Ekkodalen gør, at langt de fleste af vores gæster vælger at sidde udenfor fra maj til oktober.


MEDBRAGT MAD OG BARNEVOGNE

Vi skal venligst vi gøre opmærksom på, at enhver form for medbragt mad og drikkevarer i restauranten ikke tillades. Dette gælder også til børn. Barnevogne kan ikke medbringes i serviceområdet. Husk evt. babyalarm hvis barnet sover. Vi har en ”Safe-zone” hvor barevognen kan stå mens I spiser. Er barnet spæd, så tag en lift med, som vi kan sætte mellem to stole. Husk at indregne barnet i det samlede antal gæster når du booker.


OM BARNESTOLE

Etablissementet  råder over i alt fire barnestole, som fordeles på dagen. Man kan derfor ikke bestille/reservere barnestole. Men tag gerne din egen med. Husk at indregne barnet i det samlede antal gæster når du booker.


BETALING MED KORT ELLER MOBILEPAY

Vi må ikke afvise kontanter, og gør det heller ikke. Vi henstiller aller-venligst gæsterne til at betale med Mobilepay eller kreditkort.