SÆRLIGE VILKÅR FOR BORDRESERVATION UNDER PANDEMIEN

Bordreservation
Fra Kl. 11:30 - 16:00

 

Nyheder med genlyd

NYHEDSBREV

BOOKING AF BORDE

Pga. restriktionerne er langt den overvejende del af vores pladser udendørs, og de fleste under halvtag eller store parasoller. Vi kan derfor ikke imødekomme så mange ønsker om indendørs pladser som vi kunne ønske os. 

Da vores borde er nøje afstands-udmålt iht. afstandsreglerne skal vi venligst gøre opmærksom på, at bordene (firmands borde og seksmandsborde) ikke rykkes sammen, uagtet gæsterne kommer sammen i grupper. Vi tilstræber selvfølgelig at sætte gæsterne ved borde ved siden af hinanden.

Bookes borde indenfor (grupper på max 10 personer) fordres Coronapas for alle gæster over 15 år.  Dvs. enten en negativ Corona test, der max er 72 timer gammel eller vaccinationsbevis.


HVORFOR BOOKING

Ekkodalshuset er blot et lille spisested, beliggende ved en af Danmarks mest besøgte natur-seværdigheder. Derfor er der ofte fra påske til september 4-14 dages ventetid på borde. Det er derfor en god ide at planlægge sit besøg i Ekkodalshuset lidt på forhånd. Det vil hjælpe os og ikke mindst gæsterne til at give den bedste oplevelse. 

Du er velkommen til via onlinebookingen her til venstre at afsøge muligheder ved eventuelle aflysninger og åbne borde. Især grupper på to og fire personer, KAN være heldige at ”fiske” borde. Større grupper fra 6+ gæster, kan være sværere.


MANGE BORDE UDENFOR UNDER PARASOLLER

P.g.a. CoViD-19 er der stærk begrænsning på borde indenfor. De fleste borde udendørs på terrassen er under 25m2 store parasoller.


ANNULLERING

Ønsker du at annullere et bord kan du gøre det ved at gå samme vej via hjemmesiden, som da du bookede det. Klik på den blå tekst i bookingvinduet ”Annuller reservation” og indtast dit mobiltelefon nr. 


BETALING MED KORT ELLER MOBILEPAY

Vi henstiller venligst gæsterne til at betale med Mobilepay eller kreditkort, da fødevarer, pengesedler og CoVid-19 er en uheldig sammenblanding.

OM BARNESTOLE

Vi råder over i alt fire barnestole, som fordeles på dagen. Man kan derfor ikke bestille/reservere barnestole. Men tag gerne din egen med. Husk at indregne barnet i det samlede antal gæster når du booker.


MEDBRAGT MAD OG BARNEVOGNE

Vi skal venligst vi gøre opmærksom på, at enhver form for medbragt mad og drikkevarer i restauranten ikke tillades. Dette gælder også til børn. Barnevogne kan ikke medbringes i serviceområdet. Er barnet spæd, så tag en lift med som vi kan sætte mellem to stole.