Kære gæst

1.000 tak for jeres bestillinger og støtte i denne tid. Nu kan gæster bestille indtil videre tre retter som ”take-away” fra Ekkodalshuset.


Påske-Platte, kr. 129,-

To slags hjemmemarinerede sild. Den er opkaldt efter Henning Persson, der i mange år forvaltede Christianshøjkroen, og hvis tophemmelige opskrift blev delt med Joan kort før Hennings død. Den indeholder bl.a. appelsin, tomat, sherry og andre hemmelige ting. Den anden sild er en hjemmelavet karrysild. 

Derudover finder man røget laks med dild, æg og rejer, mayonnaise og citron. Bornholmsk salami akkompagneret af sky og løg samt et stykke god brie og de ”bekendte” kiks fra Johannes Dam & Søn.

OBS: Sælges kun d. 09 - 11 og 12 april.

Kryddersnaps, kr. 180,-

På licens fra de underjordiske i Ekkodalen og ud fra en gammel opskrift fra Christians tip-oldefar, er denne kryddersnaps sat i oktober på Den Bornholmske Spritfabrik med følgende krydderier: Allehåndebær, kardemommefrø, kanel, nellikker, mandler, rosiner, peber, appelsinskal, frisk ingefær, muskatnød, og et par vaniljestænger.

Snapsen er en bitter, men en mild een af slagsen. Den blev i familien altid sat op til jul, men kunne snildt drikkes hele året, og særligt i Påsken nød man de de ofte sidste dråber til påskebordet.

Bør serveres køleskabskold og indtages altid med hilsnen "Singot!"

Joans Genlyds-tartelet, kr. 99,-

Vores måske lidt berømte tartelet kan bestilles hver dag inden kl. 17:00 til afhentning mellem 17:00 og 18:15.


Tag en gryde med til fyldet.
Det anbefaler vi.
Det er nemmere at køre med.

Christian Drouin, kr. 65,-

Selvom man går derhjemme, må man gerne hygge sig og lade foråret komme. Og i lyset af de nye tider, har vi besluttet at sælge ud af vores vinlager, som ellers var bugnende fyldt til sæsonen.

Tag nu denne her perlende lækkermås! Hentet hjem fra Normandiet fra Christian DROUIN, var denne æble cider et perfekt valgt til sæsonens gæster, der skulle have brunch eller tarteletter.

Den er produceret af intet mindre end 30 forskellige æbler, og har en perfekt syre og rund frisk smag af æbler. Alle der holder af en naturlig drik - lav på alkohol - og rig på smag og duft, vil elske denne cider.

Vi sælger den for bare 65,- flasken til vores take-away gæster. Men kun så længe lager haves.


Praktisk Info

Husk vi tager kun mod MobilePay og Dankort. Du kan hjælpe os MEGET ved at forudbetale et par timer før ankomst på MobilePay til nr. 97593 (EKKODALSHUSET). 

Så sparer vi tid, og der opstår ikke så meget kø og "klumper" i logistikken. Kø er nemlig noget vi IKKE kan lide i disse tider. Men vent med at betale til et par timer før afhentning.

Du kan også betale med dankort på stedet, hvis du hellere vil det. 


Når du kommer, så parkèr endelig foran kiosken eller andet steds tæt på. Der er ingen grund til at holde langt væk på parkeringspladsen :-). Endelig - når du ankommer så afvent din tur udenfor ved trappen og husk også at holde en afstand på min. 2-3 meter. Er der mere end 10 personer i køen ved trappen, så stå ovre ved kiosken og afvent en anvisning. 

Vi ses mellem kl. 17:00 og 18:30

Med venlig hilsen
Joan & Christian