Menu
Lad Dem inspirere af vores udvalgte menuer

DEN ORIGINALE GENLYDS-TARTELET
Ca. 500 gr. hjemmelavet fyld af mundrette og håndplukkede hønsekødsstykker og en lummerlækker sovs med asparges smides i en sprød og håndbagt tarteletbund. Da vi tilbereder denne ret fra bunden og på gammeldags manér, kan der forekomme lidt ben eller brusk fra de fritgående høns.

Varmrøget Laks
Varmrøget laks, på en bund af frisk salat, rysteribs, grønne asaparges og med tartar dressing. Hertil hjemmebagt brød og smør.

CÆSARSALAT
Kødet har fået lidt stegeskorpe, der sammen med det stegte skind fra kyllingen og rustikke croutoner, tilfører smag og tekstur. Parmesan i såvel den hjemmelavede dressing som i flager, der skødesløst er fordelt i salaten. Alt sammen serveret på en bund af frisk romaine-salat.

GENLYDS OKSEBURGER
Bøf af hakket oksekød, hjemmesyltede agurker og dressing, tomat, bacon, salat, marinerede løg og hjemmelavet tomat-relish “on the side”. Bemærk venligst, at burgeren kan ikke dissekeres, og serveres som den er beskrevet her.
(Ekstra bøf + Kr. 30, -)
GENLYDS VEGETARBURGER (falafelbøf)
.

EKKOISTEN (eller “a-na-me-nam”)
På et velproportioneret stk. smørrebrød smides skødeløst håndskårne roastbeef-skiver. De toppes med ristede svampe, bløde løg, spejlæg og en hjemmelavet rødbedesalat og peberrodscreme, frisk timian på toppen og lidt hjemmesyltede agurker. En hofret blandt personalet med mere ramasjang end filigran!

PARISERBØF
Med hele molevitten: Bøf af hakket oksekød serveret på panderistet franskbrød. Hjemmesyltede rødbeder, hjemmelavet pickles, løg, kapers, revet peberrod og æggeblomme.

HUSETS SILDETALLERKEN
Udvalg af husets egne sild (tre slags). Serveres med æg, tomat, løg m.m. Hertil hjemmebagt brød med smør.

CALVADOS-MARINERET SILD
Smørrebrødsanretning med sild, der har ligget i Calva-lage, sveske puré, peberrods creme, friske æbler, hakkede rødløg, syltede sennepskorn. Serveres med hjemmebagt rugbrød med æble/fedt eller smør.

STOBBES OSTEMAD – Klassikeren!
Gammel ost serveret på rugbrød med Ole Stobbes hjemmelavede fedt, løg, sky og sennep. Anretningen, der mætter de fleste!
BØRNE-MENU
(Kun til børn under 12 år) To små alm. tarteletter (“tuttelutter”)
BØRNE-TAPAZ
(Kun til børn under 12 år) Assorteret pålæg, brød og grønt.
GLUTENFRI BOLLE
Glutenfri brød serveres for en merpris af Kr. 15, – pr. couvert som supplement for én af retterne.
Evt. priser angives med forbehold for ændringer.
VEDR. MEDBRAGTE FØDEVARER
VEDR. AFREGNING
Venligst bemærk at der afregnes pr. bord. Vi kan desværre ikke tilbyde at opdele regningen.