SERVICEMEDDELELSE

Kære gæster,

Med sundhedsstyrelsens nye lempeligere retningslinier for restaurationsdrift, har vi besluttet at slå dørene op til en forsigtig start torsdag d. 21. maj kl. 12:00.

Og vi glæder os. 

Der kan fra d.d. bookes bord via online bookingen, og vi kan for indeværende kun tage imod gæster der booker i forvejen.

Det er stadig et lidt forandret Ekkodalshuset, der møder gæsten:

Pga CoViD-19 og Sundhedsstyrelsens regulativer er vores bordplaner kraftigt reducerede. Det vil sige, at vi er nødsaget til at at forbeholde os at sætte grupper mellem seks og ti gæster ved forskellige borde, der IKKE kan sættes sammen eller flyttes. Vi tilstræber selvfølgelig at sætte gæsterne så tæt på hinanden som muligt.

"Take-Away" har været en så stor succes, at vi har besluttet at fortsætte med den indtil videre. Dette ikke mindst for at imødekomme de gæster, der på trods af "åbningen" stadig er utrygge ved at bevæge sig ind på en restaurant.

Til gengæld har vi skåret seating kl. 17:00 helt væk, for netop at kunne slå over i "Take-Away"

Ligeledes er menukortet reduceret ligesom forretningsgangene er noget anderledes end sædvanligt. Men vi prøver det bedste vi har lært, og håber på forståelse for de regulerede forhold der skal arbejdes under.

Men ENDELIG kan vi gøre det vi bare elsker at gøre. Møde gæster og måske skabe rammerne for øjeblikket og det gode liv

Vi ses

Reserver Bord

TAKE-AWAY

Kontakt

Ekkodalsrom

Gavekort

Stemningsbilleder

Hunde er velkomne

Events