Ekkodalsrom Blend Nr. 25/2.

"Pernille Kofod Lydolph"

Hyldestblend

Kun 586 nummererede eksemplarer.

Pris: kr. 555,- pr. flaske + forsendelse


 Gå direkte til bestilling 
Med 2. udgaven af Blend 25, hylder vi den tidligere direktør for Destination Bornholm, Pernille Kofod Lydolph.

Der kan ikke være to meninger om, at Pernille Kofod Lydolph har arbejdet dygtigt, utrætteligt og vedholdende for at positionere Bornholm på ikke bare listen over danskernes foretrukne feriedestination, men også internationalt. I den politiske arena, og overalt hvor væsentlige beslutninger skulle træffes om Bornholmske forhold, har hun dygtigt, skarpt og med stor faglighed plejet landsdelens interesser. Heriblandt indsatsen for billigere færgebilletter og genindførsel af reservetonnage, som en del af det bornholmske færgeudbud. Blot for at nævne få af mange eksempler. I sin tid som direktør for Destination Bornholm har hun også haft en eller flere fingre med i høsten af priser, der er regnet ned over Bornholm:

Danmarks bedste feriedestination, 2023, Danish Travel Awards.
Danmarks bedste feriedestination, 2022, Danish Travel Awards.
1. plads i ECTN Awards, 2022
2. plads i kategorien ”den smukkeste vandreregion i Europa”
2. plads i kategorien "Top Islands in Europe" i 2019
Dueodde blandt verdens bedste strande.

Da vi spurgte Pernille om hun ville modtage hyldesten på vores rom, sagde hun som det første: Ja, men kun hvis I nævner Destination Bornholm som et teamwork, for intet af det vi nåede, kunne være nået uden en stærk organisation.
Det lovede vi.

Men dette er også historien om den lille Klemensker-pibel, der skulle blive en af sin landsdel fremmeligste ambassadører. I hendes tid som direktør for Destinationen, har Bornholm set historiens største antal turister på øen i søen.

Derfor denne rom, som Masterblender Søren Beyer beskriver som nuanceret, markerende men i den søde ende af spekteret og med stor dybde.

Sådan lidt ligesom Pernille.

OM ESTERE
Ved lagring af vin og andre væsker, der indeholder ethanol (almindelig alkohol), vil denne og andre alkoholer efterhånden gå i forbindelse med vinsyre og forskellige frugtsyrer og danne estere, der giver produktet velsmag. Det er den reelle forklaring på, at årstallet på flasken kan medføre en højere pris.

Om bestilling

Tak for din interesse for Ekkodalsrom.

Bemærk venligst følgende vedr. bestilling/reservation:

Ekkodalsrom kan kun bestilles til forsendelse. Man kan derfor ikke reservere, forudbetale eller forudbestille til afhentning i forretning. 

Af principielle grunde og pga. mængden af bestillinger/plads kan vi ikke modtage penge for varer, der ikke er ekspederet med det samme.

Køb kan kun ske ved forudgående betaling (mobilepay nr. 97593).

Når vi har registreret din indbetaling via MobilePay printes en pakkeseddel, hvorefter flasken sendes inden for 4-5 hverdage.

Forsendelse sker med specialemballage for at sikre transporten.

Husk at skrive samme navn på betalingsoverførslen, som er brugt på bestillings-formularen, samt at skrive EKKODALSROM i mobilpay overførslen.

Endvidere er det vigtigt at du sikrer dig at din e-mail adresse skrives rigtigt, da en kvittering for bestillingen sendes til din e-mail.

Ekkodalshuset tager ikke ansvar for forsendelsen efter afsendelse.


Bestilling til AFHENTNING

Husk at betale rommen med det samme via Mobilepay når du bestiller til afhentning, da den ellers ikke bliver sat til side til dig.

Bestillingskvittering sendes samtidig til ovenstående e-mailadresse og til Ekkodalshuset.


Bestilling til FORSENDELSE

Rommen sendes kun til danske lokationer. Vi sender ikke til Færøerne og Grønland.

Bestillingskvittering sendes samtidig til ovenstående e-mailadresse og til Ekkodalshuset.