Ekkodalsrom Blend Nr. 24.

"ANSATTE & FRIVILLIGE"

Hyldestblend

Kun 380 nummererede eksemplarer.

Pris: kr. 555,- pr. flaske + forsendelse


 Gå direkte til bestilling 
EKKODALSROM No. 24 bliver årets sidste blend! Pga. den store efterspørgsel efter de forgange blends i 2022 (særligt fra samlere), har vi måtte hjemkalde dette batch et par måneder før tid. Men sådan må det være, da vi jo ikke bare uden videre kan gå i romtørke! 
EKKODALSROM dedikeres altid personer, som i arbejde, vandel og virkelyst har bidraget betragteligt til restaurantens historie, eksistens og drift. Også langt mere, end der kunne forventes. 
Huset skylder disse mennesker en hyldest for deres bidrag; Det være sig leverandører, artister, gæster eller andre, hvis historie vi fortæller med denne taksigelse. Denne gang (og måske på tide!) dedikeres rommen simpelthen til vores største aktiv i forretningen og til eventyret om det lille spisested: De 14 medarbejderne og de 25 frivillige til koncerterne! Uden deres arbejde, hjælp og gode tanker til stedet, kunne vi slet ikke være nået så langt ad eventyrets langthenrindende stier, som vi er i dag! 

Søren Beyer er som sædvanlig masterblenderen, der fremtryller de gyldne og ædle dråber. Blend no. 24 er et rent Venezuelansk blend i det, som kaldes "Spanish style": Dvs.. rom i den sødere ende af skalaen. Han skriver selv i anprisningen: "En blød og cremet rom fra Venezuela. Fin og elegant duft og smag af kokos, vanilje, abrikos og tørret frugt. En meget indbydende og velsmagende Rom, som rammer bredt og stemmer sindet til mildhed..."
Og således gik det til, at medarbejdere og de frivillige i Ekkodalshuset endelig fik sin helt egen dedikation. 
 
Tak for jeres indsats - alle og enhver!


Om bestilling

Tak for din interesse for Ekkodalsrom.Venligst bemærk følgende vedr. bestilling/reservation:

Reservation kan kun ske ved forudgående betaling (mobilepay nr. 97593).

Når vi har registreret din indbetaling via MobilePay printes en etiket hvorefter flasken enten sendes eller stilles på lager med kundens navn til senere afhentning.

Forsendelse sker med specialemballage for at sikre transporten.

Husk at skrive samme navn på betalingsoverførslen, som er brugt på bestillings-formularen, samt at skrive EKKODALSROM i mobilpay overførslen.

Endvidere er det vigtigt at du sikrer dig at din e-mail adresse skrives rigtigt, da en kvittering for bestillingen sendes til din e-mail.

Ekkodalshuset tager ikke ansvar for forsendelsen efter afsendelse.


Bestilling til AFHENTNING

Husk at betale rommen med det samme via Mobilepay når du bestiller til afhentning, da den ellers ikke bliver sat til side til dig.

Bestillingskvittering sendes samtidig til ovenstående e-mailadresse og til Ekkodalshuset.


Bestilling til FORSENDELSE

Bestilling til forsendelse bliver ekspederet og afsendt inden for et par dage efter vi har modtaget din mobilepay-betaling. Påregn venligst op til seks dages ekspeditionstid. Rommen sendes kun til danske lokationer. Vi sender ikke til Færøerne og Grønland.

Bestillingskvittering sendes samtidig til ovenstående e-mailadresse og til Ekkodalshuset.


Det helt fantastiske team 2022