Ekkodalsrom Blend Nr. 14.
"PIGEN UNDER TRÆET"

Kun 150 nummererede eksemplarer.


Nogengange må man foranlediget af ydre omstændigheder tage sig sammen og fremskynde en ellers senere planlagt aktivitet. Og det var lige præcis hvad der skete, da bomben om Sara Blædels nye bog "Pigen under træet" landede i bogladerne lørdag d. 16. november 2019. For den omhandler jo fundet af liget af en død pige som sad fast i en sprækkekløft på Ekkodalen - lige ovre på den anden side af Ekkodalshuset.

Når danmarks ukronede krimi-dronning lader Ekkodalen være omdrejningspunkt for sin nye roman - og sågar omtaler Ekkodalshuset i bogen - måtte vi hastigt involvere masterblender Søren Beyer og den gode spritter i Nexø for at fremskynde den ellers planlagte lancering af Ekkodalsrom blend #14 med 2-3 måneder (!) Og det lykkedes minsandten.

Et helt enestående arbejde fra D'herrer masterblender Beyer og Niels Frost fra Bornholms Spritfabrik har gjort, at vi allerede på mandag, hvor Sara Blædel gæster Ekkodalen, har 150 nummererede flasker af det nyeste skud på romstammen: Blend 14, med tilnavnet PIGEN UNDER TRÆET. Sara skal selvfølgelig have flaske nr. 1!

Hvis de andre flasker er samleobjekter, bliver dette blend årets "must have". Dels pga af samhørigheden med bogen, men også fordi den kun er produceret i 150 eksemplarer!

Rommen kan købes fra og med på torsdag i Ekkodalshuset, og vil blive lagt på nettet til bestilling inden for en uges tid.

Søren anpriser rommen således: Dette blend er en elegant Columbiansk rom med noter af honning, farin, kakao, ristede kaffebønner og toastede fade. God og fyldig mellemlang eftersmag".

Jo, jo - kom ikke og sig vi ikke har forberedt den helt unikke adventsgave, mandelgave eller julegave. Titlen-) "UNDER TRÆET" kunne tyde på det sidste.

Venligst bemærk, at for at bestille og reservere en eller flere flasker, skal der betales ved reservationen. Hop ned i formularen for at se priser på hhv afhentning og forsendelse.

Således forblivende i den gode rom tjeneste

Christian

Om bestilling

Rommen er nu ved at være udsolgt, hvorfor vi har hjemtaget de sidste flasker til restauranten fra forsendelseslageret. Derfor kan flaskerne ikke længere bestilles til forsendelse.