Joans Genlyds-Tarteletter

Vi tager ikke LET på tarteletter

Må vi præsentere Danmarks vistnok mest omtalte tartelet!

Nybagt, hjemmelavet og ca. 16 cm. i diameter og med ca. 500 gr. fyld.

Tilvirket fra bunden som vores bedstemor lavede den. Friskbagt og med 144 lag som en rigtig butterdej skal bages! Sprød krumme og gode mundrette hønsekødsstykker.

Kort og godt: Ingen svinkeærinder; Kun (lidt for) meget af det gode!

Med en spændevidde på hele 16,3 cm skulle det nok kunne mætte de fleste. I et spændende samarbejde med vores verdensberømte og lokale bagermester i Aakirkeby, Johannes Dam og Søn, har vi siden 2013 specialiseret os i denne noget større version af den klassiske spise.

Er du til tarteletter, bliver du fan af denne ret. Det lover vi.

Som salig farmor altid sagde: "En god krumme, og ingen dikkedarer!"

Velbekomme