Ekkodalsrom Blend Nr. 18.

"Allan Olsen"

• En stille glød i mørket •

Kun 800 nummererede eksemplarer.

Pris: kr. 535,- pr. flaske + evt. forsendelse

I anprisningen fra Søren Beyer hedder det: "Kolonne-destilleret rom fra El Salvador blendet med dybere og mere brændte noter i rommen fra Den Dominikanske Republik. Noter i både duft og smag af søde appelsiner, kaffe, vanilje og chokolade. Eftersmagen er dyb med strejf af brændt karamel og toasted træ. En klassisk rom i den sødere ende af spekteret".

Ekkodalsrom Blend Nr. 18, bliver som de foregående blends, dedikeret til en person, som i sin vandel har haft en stor indflydelse på restaurant Ekkodalshusets historie, og de personer, der arbejdede her. Så i lige linje efter Frk. Larsen og OS P.K. Rasmussen, Ole Magnus Stobbe bliver det denne gang sangeren og musikeren Allan Olsen.

Olsen var den første artist vi entrerede med tilbage i august 2013. Siden har der været mange koncerter med mange ligeså fantastiske artister i Ekkodalshuset, men Allan var den første, og har hvert år siden troligt ladet sig indfinde i vores koncertprogram til udsolgte koncerter. Hver gang har han kvitteret generøst, og givet vores gæster den ene vedkommende koncert efter den anden.

Det er ingen hemmelighed, at vi er stor fan af Olsen i Ekkodalshuset. Og har været det siden albummet Norlan ramte gaden tilbage i slutningen af 80'erne. Vi er vokset op med ham, og på en underfundig og nærmest symbiotisk vis blev han en del af vores DNA; Sprogblomsterne,  teksterne og forankringen i randområdernes underfundige humor og identitet. Det er nærmest som at komme hjem, når vi lytter til Olsens finurlige tekster og sprogblomster (som ikke er af plastic!). Måske er ordet "randområde" også nøgleordet bag hans stadig større fanskare på Bornholm. For som han selv sagde engang fra scenen hernede "er bornholmere og jyder skåret af den samme knudrede gren".

Der var ingen tvivl om at Olsen, som i øvrigt var den egentlige årsag til at vi i 2013 overhovedet indledte os på at fremstille EKKODALSROM, skulle have sin helt egen dedikerede rom. Dels pga. hans tilknytning til stedet, og dels fordi han i år kan fejre 40 års jubilæum i musikkens og folkets tjeneste. Og for det skylder vi ham et kæmpe TAK!

Til alle jer derude, som køber denne blend, vil vi sige: Løft glasset mens i lytter til Allans sange. Måske endda "En stille glød i mørket". Det gir’ mening. 

Kunne du tænke dig at komme med til koncerten med Allan Olsen, så læs mere her: Allan Olsen Solo 2021

M.v.h.

Joan & Christian

Om bestilling

Tak for din interesse for Ekkodalsrom.

Venligst bemærk følgende vedr. bestilling/reservation:

Ekkodalsrom Blend Nr. 18 er udsolgt.


Reservation kan kun ske ved forudgående betaling (mobilepay nr. 97593).

Når vi har registreret din indbetaling via MobilePay printes en etiket hvorefter flasken enten sendes eller stilles på lager indtil 1. oktober 2021 med kundens navn til senere afhentning.

Forsendelse sker med specialemballage for at sikre transporten.

Husk at skrive samme navn på betalingsoverførslen, som er brugt på bestillings-formularen, samt at skrive EKKODALSROM i mobilpay overførslen.

Endvidere er det vigtigt at du sikrer dig at din e-mail adresse skrives rigtigt, da en kvittering for bestillingen sendes til din e-mail.

Ekkodalshuset tager ikke ansvar for forsendelsen efter afsendelse.