Frokost menu

GENLYDS-TARTELETTEN

Klassikeren serveres her med høns i asparges. Ca. 500 gr. hjemmelavet fyld. Den friske og håndbagte tarteletbund er bagt med eneret til Ekkodalshuset af Bager Dam i Aakirkeby. I denne rustikke og hjemmelavede ret kan der forekomme lidt ben eller brusk fra fuglen.

Kr. 169, -

EDIT

GENLYDS CLUBSANDWICH

Kylling i hjemmelavet karrydressing med bacon, asparges, æblestykker, løg og salat. Bemærk venligst at ingredienserne blandes på forhånd, og kan ikke adskilles ved tilberedningen.

Kr. 129, -

EDIT

STEGT SILD I ØL!

Stegte sild med sennep og peberrod i bugen har ligget i øl fra Svaneke Bryghus, og serveres på en bund af salat med mormor-dressing samt rygeostcreme, æbler, rødbeder og brød.

Kr. 149, -

EDIT

Varmrøget Laks

Kr. 149, -

EDIT

GENLYDS OKSEBURGER

Bøf af hakket oksekød, hjemmesyltede agurker og dressing, tomat, bacon, salat, marinerede løg og hjemmelavet relish!
(Dobbelt-burger + Kr. 45, -)

Kr. 139, -

EDIT

GENLYDS VEGETARBURGER

Kr. 129, -

EDIT

PARISERBØF

Med hele molevitten: Bøf af hakket oksekød serveret på panderistet franskbrød. Hjemmesyltede rødbeder, hjemmelavet pickles, løg, kapers, revet peberrod og æggeblomme.

Kr. 145, -

EDIT

HUSETS SILDETALLERKEN

Udvalg af husets egne sild (tre slags). Serveres med æg, tomat, løg m.m. Hertil hjemmebagt brød med smør.

Kr. 139, -

EDIT

BØRNE-MENU

(Kun til børn under 12 år) To små alm. tarteletter ("tuttelutter")

Kr. 84, -

EDIT

BØRNE-TAPAZ

(Kun til børn under 12 år) Assorteret pålæg, brød og grønt.

Kr. 79, -

EDIT

OLE STOBBES OSTEMAD

Klassikeren! Gammel ost serveret på rugbrød med Ole Stobbes hjemmelavede fedt, løg, sky og sennep.

Kr. 98, -

EDIT

GLUTENFRI BOLLE

Glutenfri brød serveres for en merpris af Kr. 15, - pr. couvert som supplement for én af retterne. Sælges ikke stykvis.

EDIT

Evt. priser angives med forbehold for ændringer.


VEDR. MEDBRAGTE FØDEVARER

Vi beder gæsten bemærke, at det ikke er tilladt at indtage medbragte fødevarer og drikkevarer af enhver art i caféens område. Fødevarestyrelsens levnedsmiddelregler om sporbarhed stiller restauratøren til ansvar for sporbarhed af alle fødevarer, som forefindes i caféen ved evt. fødevarekontrol.

VEDR. AFREGNING

Venligst bemærk at der afregnes pr. bord. Vi kan desværre ikke tilbyde at opdele regningen.