Ekkodalsrom Blend Nr. 23.

"POUL PAVA"

Hyldestblend

Pris: kr. 759,- pr. flaskeBatch No.23 er dedikeret til vores gamle ven, kunstmaleren, provokatøren og vores alles "enfant terrible", Poul Pava. Det er skæbnes lune, at Poul og Ekkodalshusets ejere slår sig ned på Bornholm så mange år efter en fælles opvækst i det vestjyske. Poul, der udover at være kunstmaler, har desuden været restauratør-kollega og er også en ganske fremragende pianist.

Vi tror Poul vil tilgive os, når vi beskriver ham som en original. For der går profecto ikke mange på dusinet som ham, der med sin til tider aldeles krøllede hjerne ofte finder alternative veje i sine udtryk. Ligesom drengen "I Kejserens nye Klæder", der siger: "Jamen, han har jo ikke noget tøj på".

Blend 23 udkommer heller ikke i mange dusin. Bare 30 flasker har masterblender Søren Beyer blendet til os. Og der er tale om et aldeles unikt blend, som nok må betegnes som een af juvelerne i den lange serie af romblends, han har skabt til os. Beyer selv skriver i anprisningen: "Imødekommende og lækker duft og smag af forfriskende ananas og mango. Eftersmagen er fed og fyldig. Een af mine egne favoritter!"

En ren jamaicansk rom blev det denne gang, og den bliver sikkert et samleobjekt for dem af jer, der trofast køber EKKODALSROM.
Prisen er også noget højere end sædvanligt: 759,- koster den.
Men den er hver en krone/dråbe værd, skulle vi hilse og sige. Både for kenderen og for ham/hende, der bare nyder at drikke ren fadlageret rom fra den bedste ende af skalaen.


Om bestilling

Tak for din interesse for Ekkodalsrom.


Venligst bemærk følgende vedr. bestilling/reservation:

Reservation kan kun ske ved forudgående betaling (mobilepay nr. 97593).

Når vi har registreret din indbetaling via MobilePay printes en etiket hvorefter flasken sendes.

Forsendelse sker med specialemballage for at sikre transporten.

Husk at skrive samme navn på betalingsoverførslen, som er brugt på bestillings-formularen, samt at skrive EKKODALSROM i mobilpay overførslen.

Endvidere er det vigtigt at du sikrer dig at din e-mail adresse skrives rigtigt, da en kvittering for bestillingen sendes til din e-mail.

Ekkodalshuset tager ikke ansvar for forsendelsen efter afsendelse.


Bestilling til AFHENTNING

Husk at betale rommen med det samme via Mobilepay når du bestiller til afhentning, da den ellers ikke bliver sat til side til dig.

Bestillingskvittering sendes samtidig til ovenstående e-mailadresse og til Ekkodalshuset.


Bestilling til FORSENDELSE

Bestilling til forsendelse bliver ekspederet og afsendt inden for et par dage efter vi har modtaget din mobilepay-betaling. Påregn venligst op til seks dages ekspeditionstid. Rommen sendes kun til danske lokationer. Vi sender ikke til Færøerne og Grønland.

Bestillingskvittering sendes samtidig til ovenstående e-mailadresse og til Ekkodalshuset.