Ekkodalsrom Blend Nr. 17.

"Ole Magnus Stobbe"

Kun 402 nummererede eksemplarer.


I anprisningen fra Søren Beyer hedder det: "Rommen er fra Trinidad har en fin duft af modne hindbær. Siden kakao, læder og honning. Smagen har de samme noter som i duften, og er fyldig, lang og cremet. Blend Nr. 17 er en meget behagelig og drikkevenlig rom"


Ekkodalsrom Blend Nr. 17, bliver som de foregående blends, dedikeret til en person, som har haft en stor indflydelse på Ekkodalshusets historie, og de personer, der arbejdede her. Så i lige linje efter Frk. Larsen og OS P.K. Rasmussen bliver det denne gang Ole Magnus Stobbe.

Ole var en nær og skattet ven af de nuværende ejere, og havde sammen med sin hustru både arbejdet her, og i sin fritid bidraget med ånd og krop til projektet hernede i dalen. Ole var en umanerlig rar og vidende og livserfaren mand, som måske nok ikke længere er iblandt os i kødet, men som den dag i dag alligevel sætter sit præg på dagligdagen hernede.

Én af hans opskrifter på hjemmelavet fedt (jo, jo - det tager man skam alvorligt!) finder gæsterne stadig på menukortet, når de bestiller en Gl. Ost. eller "Gamle Ole" som den egentlig hedder i køkkenet, når den bestilles.

"HOLD. NU. KÆFT."- udbrød Ole ofte i enten glædesrus eller når carissen i tidens tand underminerede al sund fornuft; Og vi kunne levende forstille os at han i disse dage ville have sagt det ganske ofte.

Så til alle jer, derude som påtænker at købe denne blend, kunne måske med tanke på Ole Stobbe, løfte glasset og sige "HOLD. NU. KÆFT!" i stedet for skål, singot eller hvad, der nu siges inden de gylde dråber fortæres

M.v.h.

Joan & Christian

Om bestilling

Tak for din interesse for Ekkodalsrom.

Venligst bemærk følgende vedr. bestilling/reservation:

Reservation kan kun ske ved forudgående betaling (mobilepay nr. 97593).

Når vi har registreret din indbetaling via MobilePay printes en etiket hvorefter flasken enten sendes eller stilles på lager indtil 1. oktober 2021 med kundens navn til senere afhentning.

Forsendelse sker med specialemballage for at sikre transporten.

Husk at skrive samme navn på betalingsoverførslen, som er brugt på bestillings-formularen.
Endvidere er det vigtigt at du sikrer dig at din e-mail adresse skrives rigtigt, da en kvittering for bestillingen sendes til din e-mail.

Ekkodalshuset tager ikke ansvar for forsendelsen efter afsendelse.