Events


 • Henning Stærk
  Henning Stærk

  d. 01. august 2021

  Siden Stærk begyndte at spille, har det altid været kontakten med publikum og livekoncerten, der har været ledestjerne for hans vej. ”Et liv med rock’n’roll er ikke skånekost. Og mange i min generation - mig selv inklusive - har været hårde ved sig selv. Men lysten til...

 • Walter Trout
  Walter Trout

  d. 03. august 2021 [UDSOLGT]

  Det er med slet skjult stolthed at vi også i år kan præsentere en verdensstjerne fra vores lille scene i Ekkodalshuset. Denne gang i den tunge ende af bluesskalaen. Trout har takket ja til at give koncert med sit band og det kommer ikke til at gå stille for sig.

 • Shubberne
  Shubberne

  d. 05. august 2021

  For fjerde år i træk arrangerer vi en havefest med de tre originale Shu-bi-dua legender, guitarist Claus Asmussen og trommeslager Bosse Hall Christensen og keyboardmand Willy Pedersen. De tre er nemlig ankermændene bag Shubberne, der er det tætteste...

 • Fede Finn & Funny Boyz
  Fede Finn & Funny Boyz

  d. 07. august 2021

  Lennart Johannessen kan se tilbage på et liv indenfor showbizz, der har budt på alt fra et nordsjællandsmesterskab i pigtrådsmusik i 1967, en turné med Erhard Jacobsen i 70’erne, til rollen som Super Mario i tv-serien Mario og Luigis Eventyr i 90’erne. Utallige op...

 • Anders Blichfeldt on the Rocks
  Anders Blichfeldt on the Rocks

  d. 08. og 09. august 2021

  Kom med på en rejse hvor Anders Blichfeldt os ad kringlede veje; både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen.

 • TØRFISK
  TØRFISK

  d. 10. august 2021 [UDSOLGT]

  Jo, den er god nok. Danmarks ældste originale boyband (1981) pakker vestfrugterne og den irsk inspireret folkemusik i VLTJ-toget, og anløber Ekkodals-stationen.

  Der er ingen i bandet, der kan huske...

 • TØRFISK EXTRAKONCERT
  TØRFISK EXTRAKONCERT

  d. 11. august 2021

  Jo, den er god nok. Danmarks ældste originale boyband (1981) pakker vestfrugterne og den irsk inspireret folkemusik i VLTJ-toget, og anløber Ekkodals-stationen.

  Der er ingen i bandet, der kan huske...

 • Allan Olsen solo 2021
  Allan Olsen solo 2021

  d. 12. august 2021

  For ottende gang spiller Allan på sin bornholmske hjemmebane i Ekkodalshuset. Og det må siges at Olsen er en fast bestanddel i vores koncerter hernede i dalen.

  Altid trofast over for sit publikum, ha...


CoVid-19 og koncerterne

Tak fordi du har købt billetter til én eller flere af vores koncerter i Ekkodalshuset. Uden jer var det hele jo lidt absurd :-)

Vi glæder os ekstra meget i år til at afvikle dem. Mon ikke vi alle er i underskud med musikoplevelser? Artisterne ikke mindst; For mange af dem er det første gang "de er på græs" siden CoViD-19 lagde Danmark ned.

Vi tilstræber normalt at afvikle vores koncerter med al den hygge og stemning vi kan putte i dem. Men det skal også stå klart, af Sundhedsstyrelsens regler for samvær har førsteprioritet. Derfor kommer koncerterne – afhængig af gældende retningslinjer - til at blive afviklet lidt anderledes end sædvanligt. Sådan må det være - og skal det være - når virussen stadig er iblandt os.

Vi tager derfor alle forholdsregler og henstiller venligst publikum til at respektere disse foranstaltninger; Ikke mindst af hensyn til dem, som er udsatte og utrygge. Også de, skulle gerne kunne være med og få en god aften.

Alle koncerter afvikles siddende! Og det kan virke lidt underligt når danseglæden melder sig, men det går altså ikke. For at alle kan komme til at sidde så tæt ved scenen som muligt, har vi besluttet at afvikle dem siddende.

Teltoverdækning, som vi normalt har, er også udelukket. Vi vil dermed komme til at skabe et "indeklima-lignende" miljø, hvilket gør det hele om end endnu mere uhensigtsmæssigt. Så forbered jer inden koncerten. Tjek vejrudsigten og tag evt. et regnslag med (ikke paraplyer).

Når I som gæster tilgår koncertområdet, vil I blive mødt af en del stabs-personel, som er der for at vejlede, anvise og servicere det bedste de kan. Være søde ved dem. De er der for at hjælpe i det lidt forvirrende og uvante koncertmiljø, som de nye regler giver os alle.

Når alt dette er sagt, glæder vi os helt vildt til at byde jer velkommen.

Med venlige hilsner / Os i Ekkodalshuset